Utställning

Utställning

Välkommen att besöka oss i utställningen på Next Step

CPP Garments

CPP Garments AB (559226-0524) grundades 2019 och producerar och marknadsför ett skyddsunderställ för brandmän. Skyddsunderstället är en svensk innovation som bygger på militär teknologi och forskning med produktion i Tyskland. Understället består av tre lager tyg varav ett består av aktivt kol, som adsorberar hälsofarliga brandgaser.

Produkten, som är framtagen i samarbete med Brandmännens cancerfond, har testats vid fyra tillfällen på Räddningstjänstens övningsplats Guttasjön utanför Borås under ledning av CIT Chalmers i Göteborg.

CPP står för Carbon Personal Protection vilket beskriver basen för vår verksamhet.

Ferno Norden

Vi på Ferno Norden har sedan 1982 arbetat i nära utvecklande samarbete med våra kunder. Vår utrustning används dagligen i verksamheter med höga krav på säkerhet, kvalitet och funktion. Våra primära kunder är ambulanssjukvården, räddningstjänsten, polisen, civilförsvaret och försvarsmakten. Vi växer även inom industrin, offentliga miljöer, vårdinrättningar och den privata marknaden.

Ferno Norden AB ingår i en nordisk koncern med huvudkontor i Norge. I koncernen finns dotterbolag i alla nordiska länder under koncernnamnet Ferno Norden. Globalt finns Ferno international respresenterat i de flesta av världens länder. Det nordiska och internationella nätverket ger oss en bred kunskap och kompetens.

Miele Professional

Med högsta kvalitet som ledstjärna lever vi vårt motto ”Immer besser”. Som en av få tillverkare testar vi våra produkter för att hålla upp till 30.000 drifttimmar. I över 122 år har vår drivkraft varit att utveckla de bästa lösningarna för våra kunder, så att våra kunder i sin tur kan leverera bästa resultat till sina kunder.

Miele Professionals produkter utvecklas av våra egna ingenjörer och tillverkas i egna fabriker i Tyskland och Europa. För oss innebär “German Engineering” att vi inte lämnar något åt slumpen. Vi lägger ner mycket arbete även på de små men ack så viktiga detaljerna. Allt detta gör att vi kan leverera branschens längsta livslängd och 100 % kvalitet.

Cold Cut Systems

Cold Cut Systems AB is world-leader in the field of Cutting Extinguishing. At present there are about 1200 Cutting Extinguisher systems installed in everything from small vans to specially built Rescue Services vehicles in more than 45 countries.

Arrangörer

Next Step 2023 arrangeras av Brandmännens Cancerfond i samarbete CTIF Sweden

Har du några frågor eller behöver mer information så kontakta oss gärna | Tel: 040-611 13 00 | Email: info(att)informationsbolaget.se
© nextstep2023.se